Keresőoptimalizálás

Frissen átadták új weboldalát. Trendi, minden funkció a helyén van amit kigondolt, reszponzív, azaz mobileszközökre optimalizált. Csak egyetlen egy gond van, mégpedig túl kevés a látogató, pedig a látogatóból nehezen lesz vásárló.

Munkánk során számtalanszor előkerül ez a szituáció. Ön átveszi szép reszponzív weboldalát amivel egyenlőre még elégedett, viszont a forgalom nem hozza a számokat. Rajta kívül nem igen látogatják a weboldalt. Ön már tapasztalt hasonló jelenséget?

Létezik olyan megoldás amivel weboldala jobb helyezést érhet el a keresőkben? Amivel jelentősen növekedhet a látogatottság? Igen, ez pedig a keresőoptimalizálás. A keresőoptimalizálás, más néven SEO, arra hivatott, hogy az internetes keresőkben (Magyarországon főként a Google-ra koncentrálunk) fizetett hirdetés nélkül kerüljön a Google találati lista élére.

Miért fontos a keresőoptimalizálás weboldalához?

Gondoljon be, hogy hány potenciális vásárlója/ ügyfele használja a Google keresőjét. Nem túl szerencsés nem kihasználni ezt a látogató szerző lehetőséget. A keresőoptimalizálás egy folyamat, mely mindaddig szükséges ameddig weboldalát, webáruházát, blog-ját szeretné az elsők között tudni.

Miért bízza a SEO-t szakemberre?

Már induláskor érdemes figyelni a SEO alapokra. A kulcsszókutatás, megfelelő domain kiválasztása, a weboldal felépítése stb. a honlap építése során kiemelkedő figyelmet kell hogy kapjon. Később a webszövegeket is a SEO alapelvek szerint kell megírni. Figyelni kell a külső-belső hivatkozásokra stb. Elmondhatjuk, hogy a keresőoptimalizálás egy nagyon összetett folyamat. Sőt, egy jól optimalizált oldal is lehet sikertelen, ha nem a megfelelő szavakra, kifejezésekre, tartalomra optimalizált. Marketing (termék, szolgáltatás pozicionálása, célközönség kiválasztása, kampányok stb.) és SEO kéz a kézben jár. A keresőoptimalizálás egy külön szakma, ha csak úgy tekintünk rá, mint "beírok pár kulcsszót és kész a SEO", akkor sajnos a weboldalunkba fektetett pénz és munka nem hozza meg a várt eredményt, vagy csak további befektetések árán (fizetett hirdetés, drága kampányok stb.).

Válasszon minket, ha On is belátta a SEO fontosságát!

- ha velünk készítteti weboldalát már az alapoktól figyelni tudunk rá, hogy azt felkészítsük az optimalizálásra

- segítünk webszövegeit szakszerűen megírni (termékleírások, tartalmak)

- ötvözzük az online marketing elemeket a keresőoptimalizálással

- SEO és marketing tanácsadást adunk

- weboldalát a Google szabványok szerint építjük és szem előtt tartjuk a Google követelményeket

Ne hagyja, hogy weboldala "haszontalanná" váljon! Kérjen segítséget!

 

Miért válasszon minket?

Értékes és valós ügyfeleket hozunk Önnek
Reszponzív honlapot készítünk
Ön menedzselheti az összes tartalmat
1 év támogatást biztosítunk weboldalához
Egyedi megjelenés, céges arculat
Gyors hálózati elérés látogatóinak
Támogatói tanácsadás
home_seo2_icon1

Weboldal készítés

Elkészítjük weblapját, összehangoljuk a keresőoptimalizálással és fizetett hirdetési kampányokkal.

home_seo2_icon2

Keresőoptimalizálás

Online marketing tudásanyagok és tanfolyamok továbbadása igényes, könnyen érthető, és hatékony módszerrel

tartalomírás

Seo marketing

Keresőoptimalizálás segítségével sokkal nagyobb esélye lesz a keresőkben az első oldalra jutni az Önnek fontos kulcsszavakra.

Tartalom stratégia

Weboldalak és webáruházak tartalomírását vállaljuk, ütős marketing szövegekkel, egyedi és kreatív módon.

Kulcsrakész weboldalt szeretne?

Az új weboldalt nem csak megtervezzük vállalkozásod számára, hanem kulcsrakészen SEO/ Marketing eszközökkel támogatva helyezzük ki a világhálóra.