Rólunk


Mi az online marketing eszközeivel "támadunk"

Megismerjük vállalkozását, majd felmérjük azokat a területeket, melyek felépítésre, erősítésre szorulnak. Ezen területekre koncentrálva létrehozzuk a cég profiljához igazodó stratégiát, mellyel az adott vállalkozás célközönségét elérhetjük, aktivizálhatjuk. Profilunk lényege, hogy az online marketing világában nem egy területre fókuszálunk, hanem egy-egy projekt esetén komplex, egyénre szabott megoldást kínálunk. Nem hiszünk a sablonokban, mert nincs két egyforma ügyfél, mindenki egyedi.

Ha ügyfeleinkről beszélünk, beszéljünk az online marketing célközönségéről is – a siker szempontjából megkülönböztetett fontossága van a vásárlói igényeknek, mely olyan kérdéseket vet fel, mint a weboldal használhatósága, gyorsasága, átláthatósága vagy éppen a látogató által keresett információ elérhetősége. A sikeres kampányhoz az emberi tényezőt is figyelembe kell venni, ebből is látszik, hogy munkánk nem csak puszta programozást, de rengeteg empátiát, kommunikációt igényel. Enélkül nincs hosszútávú siker.

Weblap készítés

Elkészítjük weblapját, összehangoljuk a keresőoptimalizálással és fizetett hirdetési kampányokkal.

Online Marketing

Online marketing tudásanyagok továbbadása és felhasználása igényes, könnyen érthető, és hatékony formában

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás segítségével sokkal nagyobb esélye lesz a keresőkben az első oldalra jutni az Önnek fontos kulcsszavakra.

Tartalom stratégia

Weboldalak és webáruházak tartalomírását vállaljuk, ütős marketing szövegekkel, egyedi és kreatív módon.


Kulcsrakész weboldalt szeretne?

Az új weboldalt nem csak megtervezzük vállalkozásod számára, hanem kulcsrakészen SEO/ Marketing eszközökkel támogatva helyezzük ki a világhálóra.