Szolgáltatások

Honlapkészítés kis és középvállalkozások részére

Több látogatója lehet, mint más honlappal!

Cégünk egyesítette a honlapkészítés és a keresőmarketing tudását!

Honlap készítés:

A honlapkészítés fortélyait lehet jól, és kevésbé jól ismerni. Önt azonban csak egy dolog érdekelheti: a honlapkészítés végeredménye: Hányan látogatják honlapját? Mennyire növeli a bevételt? Mennyire emeli cége imázsát? Mindez azért érdekli Önt, mert ez a honlapkészítés célja! A honlapkészítés folyamán, mi ezeket a kérdéseket tartjuk szem előtt. A hatékony honlap titka a weboldalkészítés részleteiben rejlik!


SEO Keresőoptimalizálás tartalomírással

A keresőoptimalizálás és webszövegírás kéz a kézben jár. Ez egy tudatos "építkezés", melynek során a honlapot úgy alakítjuk át, hogy a keresők által jobban elérhető legyen, a kulcsszavakra jó pozícióba kerüljön. Így minél több látogató jöjjön a keresőkön keresztül (Google).

Ezzel a technikával Ön még több új ügyfelet szerezhet

A rosszul pozicionált, hanyagul megválasztott kulcsszavak, beállítások eléggé költségesek lehetnek és még a forgalmat sem tudják hatékonyan növelni.

A jó és hatásos keresőoptimalizálás javítja honlapja helyezését a keresők találati listájában. Természetesen ezzel nincs vége. Egy honlap látogatottságát meg is kell tartani, természetesen Mi tudjuk hogyan. Kiváncsi rá? Egy kávé mellett megbeszélhetjük.

 

Értékesítés növelő webdesign és arculattervezés minden vállalkozásnak

Egy vállalkozás komolyan átgondolt stratégiát kell, hogy alkalmazzon értékesítése növeléséhez. Meg kell találni, hogy amit forgalmaz, hol helyezkedik el a piacon. Pontosabban pozicionálni kell. Az arculat ennek egyik fontos eleme. Minden megjelenési formában érvényesülnie kell.

Megtervezzük arculatát online / offline formában egyaránt. Legyen szó céges papírról, logóról, hírlevélről, weboldalról, Facebook, Twitter fiókról. Sőt, releváns tartalmat is adunk hozzá!