Honlapkészítés

Több látogatója lehet, mint más honlappal! Hogyan?

Egyesítettük a honlapkészítés, az online marketing és a SEO tudását!

Már a weboldal készítésnél figyelmet kell arra fordítani, hogy az új honlap a későbbiekben hatékony online marketing eszköz legyen. Semmi értelme összeállítani egy szép weboldalt, amit majd a kutya sem látogat. Mindenkinek, aki weblapot készíttet velünk, elmondjuk, hogy ez önmagában nem elegendő a sikerhez. Adott témában a Google 150. helyén kullogni annyi, mint üzletet nyitni ott, ahol a madár se jár. Webáruház fejlesztésre ugyanez igaz. Profi marketing és / vagy SEO nélkül a honlap sajnos nem fogja hozni a várt eredményeket. A hatékony honlap titka a honlapkészítés részleteiben rejlik! Tehát építsük fel úgy az új weboldalt, hogy az fel legyen készítve a következő lépésekre!

Mikre kell figyelni a webfejlesztés során? Sőt, már a tervezésnél? Ismerjük meg a célközönséget, figyeljünk a webergonómiára, vagyis arra, hogy a látogatónak minden "kézre essen" az oldalon, kényelmes, egyértelmű legyen a használat! Az optimalizálást is már a weblapszerkesztésnél kezdjük el, ezzel később sok munkát meg tudunk spórolni.

Szeretne elégedett lenni a honlapkészítés után? Döntsön jól a honlapkészítés előtt!

A Mediattack Kreatív Ügynökséget pontosan azért hoztuk létre, hogy Ön képes legyen az ötlet megszületésétől a "termés leszüreteléséig" mindent egy kézben tartani. A weboldalt nem csak életre keltjük, hanem folyamatosan figyeljük, növeljük a teljesítményét.

Valljuk, hogy ma már nem elég egy weboldal elkészítésének képessége, mert megfelelően kell tudni pozicionálni is. Honlapok tervezése és fejlesztése előtt, megismerjük a megbízónkat. Megismerjük a vállalkozását, termékeit illetve szolgáltatását, majd a stratégiát egy irányvonalra helyezzük. Minden egyes esetben, legyen szó honlap készítésről, arculati tervezésről vagy bármilyen online elemről, szeretjük ha komplex szolgáltatást nyújthatunk, mert az igazi siker csak akkor érhető el ha az online megjelenés naprakész, követi a felhasználói igényeket tartalmilag és technikailag is.


Miért válasszon minket?

Értékes és valós ügyfeleket hozunk Önnek
Reszponzív honlapot készítünk
Ön menedzselheti az összes tartalmat
1 év támogatást biztosítunk weboldalához
Egyedi megjelenés, céges arculat
Gyors hálózati elérés látogatóinak
Támogatói tanácsadás

Weblap készítés

Elkészítjük weblapját, összehangoljuk a keresőoptimalizálással és fizetett hirdetési kampányokkal.

Online Marketing

Online marketing tudásanyagok és tanfolyamok továbbadása igényes, könnyen érthető, és hatékony módszerrel

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás segítségével sokkal nagyobb esélye lesz a keresőkben az első oldalra jutni az Önnek fontos kulcsszavakra.

Tartalom stratégia

Weboldalak és webáruházak tartalomírását vállaljuk, ütős marketing szövegekkel, egyedi és kreatív módon.

Kulcsrakész weboldalt szeretne?

Az új weboldalt nem csak megtervezzük vállalkozásod számára, hanem kulcsrakészen SEO/ Marketing eszközökkel támogatva helyezzük ki a világhálóra.