Online marketing

Az interneten rengeteg szép honlapot találhatunk. Viszont amikor megkérdezünk egy cégvezetőt, hogy a honlapját mennyien nézik? Hány látogató keresi fel weboldalát? Hány ajánlat kérés érkezik egy nap? Egyáltalán mennyi hasznot hoz a weboldala. Mindez mennyibe került neki eddig? Akkor a válasz már nem annyira rózsás.

Ha egy honlap kevés hasznot vagy egyáltalán nem termel akkor a ráköltött pénz felesleges. Fontos, hogy ügyfeleink elmondják, mit szeretnének elérni, hova pozicionálják magukat és termékeiket. A problémát sok esetben az jelenti, hogy maga a vállalkozás vezetője sem jól pozicionál. Nem jó piaci szegmenst választ termékeinek, nem jó kulcsszavakra optimalizál stb. Külső szemlélőként sokkal könnyebb ezeket a hibákat észrevenni, mint az ügyfélnek, aki érzelmileg kötődig weboldalához, tartalmához, termékei, szolgáltatásai célközönségéhez. A konkrét keresőoptimalizálás csak a pontos pozicionálás után kezdődhet el, lehetőleg még a weboldal fejlesztésének megkezdése előtt.

Egy webáruház magától még nem termel hasznot, mindenképpen marketing eszközöket kell bevetnünk annak sikere érdekében. Ehhez a következőket kínáljuk

Miért válasszon minket?

vállalati honlap elemzése
konkurencia elemzés
online stratégia kialakítása
fejlesztések tervezése arculat tervezés
profilhoz igazodó interaktív elemek tervezése
keresőoptimalizálás
közösségi média

Weblap készítés

Elkészítjük weblapját, összehangoljuk a keresőoptimalizálással és fizetett hirdetési kampányokkal.

Online Marketing

Online marketing tudásanyagok és tanfolyamok továbbadása igényes, könnyen érthető, és hatékony módszerrel

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás segítségével sokkal nagyobb esélye lesz a keresőkben az első oldalra jutni az Önnek fontos kulcsszavakra.

Tartalom stratégia

Weboldalak és webáruházak tartalomírását vállaljuk, ütős marketing szövegekkel, egyedi és kreatív módon.

Kulcsrakész weboldalt szeretne?

Az új weboldalt nem csak megtervezzük vállalkozásod számára, hanem kulcsrakészen SEO/ Marketing eszközökkel támogatva helyezzük ki a világhálóra.